Se Svensk TV var du än befinner dig i världen! (Nästan...)
Läs Mer

Att se TV utomlands

Vårt system här på SeSvenskTV! gör det möjligt för användare världen över att se på de Svenska TV-kanalerna via deras egna Play-kanaler på webben, (såsom SVT Play, TV4 Play/CMore, Viafree etc.), utan att programmen är blockerade bara för att du befinner dig utomlands, genom anslutning via våra servrar med VPN, Proxy, eller SmartDNS. Och trots namnet är vårt system inte bara för Svenskar - vi har samma tjänster för att se Norsk TV, Dansk TV och Finsk TV, och även flera andra länder, bl.a Storbritannien, Tyskland med flera.

      Bli kund   

Eftersom vi vet att det inte finns något system där "en sak passar alla", har vi flera olika alternativ man kan använda för att ansluta till våra system, och alla alternativ ingår i alla abonnemang. Man kan ansluta till våra system med VPN (flera olika typer), Proxy, eller "Smart" DNS. Detta gör att man kan använda våra system med de flesta typer av enheter, och med de flesta typer av internetuppkopplingar, då det nästan alltid finns ett alternativ som fungerar med den typ av enhet och internetuppkoppling som just du har. T.ex ger VPN dålig bandbredd om man befinner sig långt från Sverige eller har en långsam/instabil Internetuppkoppling, och då kan man i stället ansluta med Proxy eller SmartDNS. Vissa typer av system (t.ex AppleTV) har heller inte inbyggt stöd för VPN eller Proxy, men då kan man använda SmartDNS.

Alla våra system är speciellt avpassade för bandbreddskrävande applikationer, såsom att strömma video, till skillnad från "vanliga" VPN-leverantörer som dels inte ger det urval av anslutningsmöjligheter som vi gör, dels ofta är enbart koncentrerade på att ge "anonyma" anslutningar utan hänsyn till hur mycket bandbredd man får. Med SeSvenskTV! blir varje användare garanterad mer än nog bandbredd för att strömma till och med video i Ultra-HD. Den enda begränsningen är kapaciteten på Internet mellan våra servrar och dig.
Vi har ett stort antal servrar i ett flertal datacentraler, vilket gör att även om det är en flaskhals någonstans på Internet på vägen mellan dig och en av våra datacentraler, kan man oftast kringgå detta genom att ansluta till en annan datacentral, då trafiken går olika vägar, via olika stamnätverk.

Så, söker du Svensk VPN eller en Svensk Proxy, (eller Norsk, Dansk, Finsk VPN/Proxy), så är SeSvenskTV! alternativet för dig!

Läs ännu Mer...      Bli kund   

 

Prisexempel

 

Land *Obs! Månadsvis Kvartalsvis Årsvis
Sverige*
"Se Svensk TV"
SEK 59:-
€5,99
$6,99
SEK 149:-
€14,99
$17,99
SEK 549:-
€54,99
$59,99
Norge*
"Se Norsk TV"
SEK 64:-
€6,49
$7,99
SEK 169:-
€16,99
$19,99
SEK 649:-
€64,99
$69,99
Danmark*
"Se Dansk TV"
SEK 64:-
€6,49
$7,99
SEK 169:-
€16,99
$19,99
SEK 649:-
€64,99
$69,99
Finland*
"Se Finsk TV"
SEK 64:-
€6,49
$7,99
SEK 169:-
€16,99
$19,99
SEK 649:-
€64,99
$69,99
*Obs! Land ska vara i det land du vill ha IP-adress från, inte det land du är i !!!
För Svensk IP-adress, välj “Sverige”.
Se Hela Prislistan...      Bli kund   

Nyheter

VPN i Frankrike nedlagt
Publicerad 2021-03-25

Efter den förödande branden i datacentret i Frankrike konstaterades det att det inte gick att återskapa centret som innan. Det beslutades att flytta till annan lokalisering. Vi har tittat på möjligheterna tekniskt och ekonomiskt om vi skulle omlokalisera vår tjänst, men kommit till slutsatsen att det inte är försvarbart i rådande situation. Vi beslutade därmed …


Brand i datacenter – Frankrike
Publicerad 2021-03-11

I samband med en stor brand i ett datacenter i Frankrike måste vi tyvärr meddela att vår Franska VPN tjänst för närvarande ligger nere. Just nu beräknas åtgärdstiden till åtminstone en vecka. Vi ber om överseende med det inträffade.


Chromecast med Google TV
Publicerad 2021-02-07

Den 30/9 2020 lanserades den senaste versionen av Chromecast, nu med Google TV och tillhörande fjärrkontroll. Den har under hösten och i vinter fått större spridning och den positiva kritiken har inte låtit vänta på sig. Den är en succé. Förutom att den tagits emot positivt av marknaden, så kan vi på SeSvenskTV! också, äntligen, …